Kapster uit Wezep heeft gewonnen!

Uw kapster Jhair heeft meegedaan aan de verkiezing kapsalon van het jaar 2013.

Kapster wezep

www.kapsalonvanhetjaar.nl 2013-7-18 17 23 32

 

 

 

Het aantal stemmen wat ik kreeg (152) en het cijfer 9.25 geeft wel aan hoe tevreden mijn klanten over mij zijn.

 

Uw kapster is blij met deze uitslag!

 

De vragenlijst die de mensen konden invullen gaf een totaalbeeld van de door mij geleverde diensten als kapster en men kon punten toekennen aan o.a. de volgende criteria:

  • service
  • inzet
  • creatie
  • omgang
  • afspraak
  • prijs – kwaliteitsverhouding

Ook geeft deze uitslag aan dat ik als (thuis) kapster niet beslist een eigen kapsalon hoef te bezitten. Wanneer ik een eigen kapsalon zou bezitten dan zou ik zeker mijn tarieven moeten verhogen, en dat is ook logisch want de huurprijs van de kapsalon zal ook betaald moeten worden. Nu knip ik bij de mensen thuis op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uit de vele positieve reacties die ik ontvang groeit ook mijn klantenkring.

Ik bedankt nogmaals al die mensen die op mij als favoriete kapster hebben gestemd.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*