DISCLAIMER

Algemene voorwaarden Jhair and Beauty

De website van Jhair and Beauty is niet aansprakelijk wanneer verzonden e-mailberichten of andere elektronische berichten, niet tijdig worden ontvangen en verwerkt.
Ook zijn wij voorts niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken informatie van een aanbieder, waaronder mede wordt verstaan het verkeerd vermelden van een prijs of specificaties.

Verwijzingen naar andere websites zijn ter informatie van de bezoeker. Jhair.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites waarnaar of vanwaar met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

De inhoud van deze website mag niet worden gebruikt ten behoeve van andere websites en/of verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Jhair.nl.

Jhair.nl is niet aansprakelijk voor het eventueel niet goed functioneren van de website.

Jhair.nl is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat doordat informatie op de website onjuist en/of onvolledig wordt vermeld, waaronder mede wordt begrepen het verkeerd of onvolledig vermelden van specificaties en prijzen.

Oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en / of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. De aanbieder is zelf verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de website verzendt of publiceert.

Bij geschillen is het Nederlands recht van toepassing en is de Rechtbank Zwolle-Lelystad met uitsluiting bevoegd van het geschil kennis te nemen.

Wil je meer weten over het gebruik van cookies op mijn website? Klik dan Hier.

Jhair and Beauty staat ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer: 55273114

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*