All about the bride

Waarschijnlijk is het moment van de haarstyling en opmaken één van de weinige rust momenten van de dag. Ik probeer er voor te zorgen dat jij op dit moment kunt ontspannen en kan genieten van het moment. Niet alleen wil je je comfortabel voelen, het gaat vandaag om jou en hierbij zorg ik dat de make-up en haarstyling de look compleet maken.

Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken voor het beste resultaat.

 

Proefafspraak

Telefonische kennismaking en het ontwerpen van de look

  • Jouw proefafspraak is inbegrepen. Het zorgt er voor dat ik jouw wensen goed begrijp en zo de perfecte look kan creëren! We plannen de afspraak zo'n zes tot acht weken voor jouw trouwdag. Tegen die tijd weet je het beste wat nu echt de look, sfeer en stijl van de hele dag wordt en daarmee ook hoe jij er het liefst uit wilt zien. Jouw trouwjurk ligt al bijna klaar (niet onbelangrijk) jouw huid en haren veranderen niet veel meer.
  • Eerst plannen we een telefonische kennismaking dit gesprek duurt circa 15 tot 30 minuten. Hierin hoor ik graag alles over jullie dag! De locatie, fotograaf, videograaf.. alles zoek ik op. Zo kan ik nog beter de sfeer van de dag begrijpen. Tijdens dit gesprek plannen we meteen samen de proefsessie in.
  • De proefsessie vind plaats in mijn salon en duurt circa 3-4 uur. Locatie: Beelhof 21 8091WP in Wezep. Parkeren kan gratis voor de deur. Er staat heerlijke koffie en thee voor je klaar!:-)
  • Vrienden of familie mee? Hartstikke gezellig! Wel raad ik aan om het niet te druk te maken voor jezelf, neem liever niet meer dan twee extra gasten mee.

 

 

De Trouwdag

Schema, manier van werk en er op jouw best uitzien!

  • Enkele dagen voor bevestigen we (nogmaals) het schema. Gemiddeld plan ik voor een bruid 2,5 uur in Voor visagie van de gast 30/45min. En voor de haarstyling van de variërend tussen de 30/60min.
  • Ik kom minimaal 15 min voor de afgesproken starttijd aan op de locatie om mijn werkplek op te bouwen. Ik neem een volledige kit mee, met alle nodige extra's en een daglicht lamp (indien nodig).
  • Wanneer jouw make-up en haar klaar zijn ruim ik altijd spoedig mijn kit op en assisteer ik zo nodig met de jurk aantrekken (de haaknaald en naaischaar liggen standaard in de kit!).
  • Zin in extra luxe? Dan kun je kiezen voor een upgrade (zie arrangementen).

 

De praktisch zaken

Boeking en betaling

  • Na bevestiging van het gekozen arrangement stuur ik jou een factuur voor een aanbetaling, Deze bedraagt 50,-. Na betaling is de datum definitief. Het rest bedrag van het arrangement stuur ik na de proefsessie toe.
  • Wil je op het laatste moment nog gasten toevoegen aan je schema? Geen probleem.

 

 

 

 

 

 

 YOU ARE ALREADY BEAUTIFUL,

I simply highlight it